Van szüksége könyv szkennelés?
Kattintson ide a könyv szkennelési árának kiszámításához!

Hogyan működik a könyvszkennelés?

Kattintson ide, hogy megnézze, hogyan működik a könyv szkennelési folyamata és hogyan rendeljen

Könyvszkennelő cégünk

Ismerje meg csapatunkat, ellenőrizze a létesítményeket és az általunk használt eszközöket

Lásd: Mit mondnak az ügyfelek

Ha kétségei vannak a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, ellenőrizze a beszámolókat

Vegye fel a kapcsolatot cégünkkel

Kérjük, írja be elérhetőségét alább!

  NAME

  EMAIL

  MESSAGE

  További információ a Könyvszkennelő Szolgáltató cégnél

  “A könyvszkennelési szolgáltatásunkat jelentősen fejlesztettük az elmúlt 10 év során. Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a dokumentumok szkennelése és nyomtatása terén.

  A világ globalizálódásával szolgáltatásunk elérhető az Egyesült Királyságban (Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország), az Európai Unióban, Svájcban, Norvégiában és számos más területen.

  A hardver- és szoftverinfrastruktúránknak köszönhetően gyorsan digitalizálhatunk nagy mennyiségű könyvet és kötött dokumentumot.

  Csapatunk stabil és tapasztalt, így jelenleg az egyik legjobb könyvszkennelési szolgáltatás, amely elérhető a végfelhasználók, nagy intézmények és vállalatok számára.”

  1. LÉPÉS – Végezze el a megrendelést online a megrendelőlapon keresztül

  • Az rendelés folyamata egyszerű. Használja számológépünket az összes szükséges információ megadásához: a könyv címe, az összes oldal száma, az oldalak mérete, valamint a Bitonal, a szürkeárnyalatos vagy a színes könyv beolvasása.
  • Választhat a könyvszkennelés két módszere közül is. Amennyiben a romboló szkennelést választja, újrahasznosítjuk a könyvet, ezáltal megspórolhatja a visszatérő szállítási költségeket.
  • Ha a nem romboló könyvszkennelést választja, kérjük, adja meg a címet és a szállítási módot.

  2. LÉPÉS – Csomagolja be a könyveket és szállítsa irodánkba

  • A megrendelés után gondosan csomagolja be a könyveket biztonságosan. Javasoljuk, hogy használjon párnázott csomagolást, majd helyezze egy kisebb dobozba. Ezen módszerrel a könyvek maximálisan védettek lesznek.
  • Ügyeljen arra, hogy a könyvek szorosan legyenek csomagolva a dobozban, és ne mozduljanak el. Az egyetlen probléma, amit a szállítmányozás során tapasztaltunk, az az, ha a könyvek mozognak a dobozban.
  • Használja a kiválasztott postai szolgáltatást vagy futárt a könyvek szállításához. Ha az Egyesült Királyságból rendel, javasoljuk a https://www.parcel2go.com/ weboldalt. Ez a platform kiváló szállítási lehetőségeket kínál, és lehetősége van kiválasztani a legmegfelelőbbet.
  • Amennyiben sürgős a szállítás, érdemes az expressz kézbesítést választani. Így sokkal gyorsabban megkapja a könyvszkennelés eredményét.

  3. LÉPÉS – Amikor megkapjuk a könyveket, elkezdjük a szkennelést

  • Miután a könyv megérkezett szkennelési központunkba, e-mailben értesítést küldünk Önnek. Felhívjuk a figyelmét, hogy az e-mail esetleg a SPAM mappába kerülhet.
  • Amennyiben nem roncsolásmentes könyvszkennelést rendelt, folytatjuk a könyv professzionális könyvszkennerekkel történő beolvasását. Ezek a szkennerek 300 dpi felbontásban dolgoznak, és lehetőséget nyújtanak színes, fekete-fehér vagy szürkeárnyalatos beolvasásra.
  • Amennyiben destruktív könyvszkennelést rendelt, eltávolítjuk a könyv kötését, majd nagy sebességű szkennerekkel digitalizáljuk. A választott szín, felbontás és egyéb beállítások mind a destruktív, mind a roncsolásmentes szkennelés esetén azonosak.

  4. LÉPÉS – Visszaküldjük a digitális fájlokat és könyveket

  • A szkennelés befejeztével létrehozzuk a megrendelésben kért fájlformátumokat. A PDF, Word- vagy Epub-fájlok elkészítése után azokat a Wetransfer.com webhelyen küldjük el. Ez a megosztási platform lehetővé teszi számunkra, hogy a beolvasott könyveket sokkal könnyebben továbbítsuk, mint e-mailen keresztül.
  • A fájlok ellenőrzése után a könyvet futár útján visszajuttatjuk Önhöz, vagy az újrahasznosítás lehetőségét választva megfelelő módon gondoskodunk a könyv sorsáról.

  Pusztító szkennelés

  • Először a könyv kötését eltávolítjuk a vágó speciális guilotinnal történő vágásával.
  • Az oldalak többsége tökéletesen kivágásra kerül, és ez elősegíti a teljes szkennelési folyamatot.
  • A pusztító könyvszkennelési módszer általában jobb szkennelési eredményeket és jobb általános minőséget eredményez.
  • Olcsóbb, mint a roncsolásmentes könyvszkennelés, és olyan anyagokhoz ajánljuk, amelyek fizikailag nem értékesek.
  • Előnyök: Olcsóbb, jobb minőségű az idő, kevesebb feldolgozási idő.
  • Hátrányok: A könyv kötését a szkennelés során eltávolítják, és az anyagot újrahasznosítják.

  Könyvszkennelő hardver

  Mindig próbálunk javulni. Ezen a ponton a következő eszközöket használjuk a könyvek szkenneléséhez:

  • 1 Automatikus könyvszkenner a könyvek nagysebességű szkenneléséhez
  • 4 Felső könyvszkenner a törékeny kötött könyvekhez
  • 6 nagysebességű lapolvasó a romboló könyvszkenneléshez
  • 3 szerver képfeldolgozáshoz és 2 szerver OCR
  • 3 különböző OCR megoldás a könyvek és dokumentumok felismerésére és indexelésére.

  Nem romboló szkennelés

  • Amikor megkapja a könyvet, elemezzük az állapotot, és kiválasztjuk a készüléket, amelyen szkenneljük.
  • Ha könyve jó általános állapotban van, akkor az automatikus könyvolvasót fogjuk használni. Ha könyve törékeny vagy nagyon ritka, akkor beolvassa a kézi könyvolvasókon.
  • Előnyök: A könyvet beolvashatja vágás nélkül. Szinte bármilyen könyvet le tudunk szkennelni, a körülményektől függetlenül, ezért ha a könyve értékes, akkor javasoljuk a roncsolásmentes könyvszkennelési lehetőséget.
  • Hátrányok: Ez többet fizet, munkaigényesebb, és előfordulhat, hogy a minőség nem egyezik a pusztító szkennelés minőségével. Ha a fizikai könyvnek nincs ilyen magas értéke, akkor a roncsolásmentes könyvolvasás opciója nem hoz hozzáadott értéket.

  Könyvszkennelési minták

  Kattintson ide, hogy megnézze a könyvszkennelési példákat

  • Kérjük, látogasson el a kirakat-portálra, és nézze meg a könyvszkennelési szolgáltatást.
  • Látni fogja, hogy digitalizáljuk a könyveket, kezdve A5-től A4-ig, A3-ig vagy akár a közöttük.
  • Vannak példák színes, szürkeárnyalatos és még bitonikusan beolvasott könyvekre.
  • A könyvfájl-formátumok kereshetők PDF-ben, TIFF-ben, JPEG-ben, sőt OCR-ben akár PDF-ben is.

  Gyakran ismételt kérdések a könyvszkennelési szolgáltatásokkal kapcsolatban

  Mi a könyv szkennelése és hogyan működik?

  A könyvszkennelés az a folyamat, amely során mindenféle kötött könyvet és dokumentumot digitális fájlformátumba konvertálunk. Könyvek szkennelési szolgáltatásunk fel van szerelve a szükséges hardverrel és szoftverrel, hogy könyveinek tökéletes digitális másolatát készítse.

  Milyen digitális fájlformátumokat kínál a könyv beolvasásához?

  A könyveket a legtöbb elérhető kép- és szöveges fájlformátumra szkenneljük. A PDF, TIFF, JPEG mind a szokásos fájlok, amelyeket kínálunk. A fentieken kívül PDF OCR, Adobe és Abbyy OCR fájlokat is szkennelünk. A harmadik típusú fájlformátum a Word RTF vagy DOC fájl.

  A fájlokat automatikusan átalakítjuk az OCR segítségével, ami nem garantálja a maximális pontosságot. Igény szerint szállíthatunk Epub és más Ebook fájl formátumokat, mint például a Kindle Nook vagy akár az Audiobook Mp3.

  Hogyan szkennelhetek be egy könyvet PDF-be?

  A könyv szkenneléséhez vagy PDF-be konvertálásához átvesszük a fizikai könyvet, és először egy digitális konverzión futtatjuk.

  Ez azt jelenti, hogy a könyv összes oldalát beolvassa. A kapott fájlokat ezután megtisztítják, kijavítják és PDF-be konvertálják.

  Mennyire pontos az OCR folyamata?

  Megpróbáljuk a lehető legjobb OCR pontosságot nyújtani, amelyet bármilyen szkennelésből megkaphatunk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez egy automatizált folyamat, és az eredmények a könyv típusától, a könyv állapotától és a szöveg elrendezésétől függnek.

  A mi oldalunkon mindent megteszünk az OCR pontosságának javítása érdekében. Ez azt jelenti, hogy beolvassa és feldolgozza a képeket, hogy a lehető legmagasabb minőséget kapjuk, mielőtt elküldjük azokat az OCR processzornak.

  Beolvashatja a könyveket a Kindle fájlba?

  Beolvashatjuk könyveit Kindle formátumban. Ez általában a szkennelés, a képjavítás és az optikai karakterfelismerés után történik.

  Beolvashat egy könyvet Ipadba vagy más táblagépre?

  Az Ipad vagy más Tabet modellek PDF fájlokat olvasnak. Ide tartoznak a raszteres Pdf fájlok (képolvasás), az OCR PDF fájlok, az Adobe PDF fájlok és még a PDF / A fájlok.

  Természetesen TIFF vagy JPEG fájlokat, Epub és egyéb Ebook formátumokat is szállíthatunk. Bár ez lehetséges, nem javasoljuk azt, és javasoljuk, hogy tartsa be a PDF fájlokat.

  Lehetséges a könyv beszkennelése Wordbe?

  Teljes könyv digitalizálási szolgáltatás vagyunk. Ez azt jelenti, hogy a tőlünk kapott fájlformátumok tartalmazzák a korábban OCR formátumú WORD fájlt.

  A szöveget tartalmazó fájl típusa a DOCX, amely szerkeszthető formátum.

  Van-e nem romboló könyv-szkennelési szolgáltatás?

  Igen, cégünk pusztító és nem pusztító könyvszkennelési szolgáltatást is kínál. A nem pusztító könyvszkennelési folyamat az, amelyben a könyv ugyanaz marad a beolvasás után, és a csatornát nem távolítják el. A pusztító szkennelési folyamat azt jelenti, hogy eltávolítjuk a könyv bekötését a szkenneléshez, és küldhetjük vissza a könyvet, vagy újrahasznosíthatjuk.

  Mi az OCR PDF?

  Az OCR PDF a fejlett típusú PDF formátum, amelyben a képeket szöveges fájl formátumba konvertálják. Ezért egy szokásos beolvasott PDF-hez viszonyítva kereshet és módosíthat a PDF karaktereiben.

  Mennyibe kerül egy könyv beolvasása?

  A szkennelés költsége a méretétől, színétől vagy szürkeárnyalatától és a szkennelés típusától függően változik.

  Például a pusztító lehetőség kb. 0,06 £ / oldal kezdődik. A nem pusztító könyvszkennelési lehetőség egy kicsit többet fizet, körülbelül 0,11 font / oldal.

  Könyvszkennelési szolgáltatásaink a költségvetéshez igazíthatók, de kérjük, bátran forduljon hozzánk további információkért. Kérjük, látogasson el a Megrendelés oldalra, hogy kiszámítsa a pontos összeget, és értékelje meg, mennyibe kerül egy könyv beolvasása.

  Van igazán régi könyveim. Biztosan biztonságos könyvszkennelési szolgáltatásokat szeretne?

  Cégünk könyv- és dokumentumszkennerek széles skáláját használja.

  Különböző célokra készültek, és biztos lehet benne, hogy könyve biztonságosan beolvasható egyikükre.

  Mekkora a bekötött könyv beolvasási felbontása?

  A könyvek nagy részét legalább 300 dpi felbontással szkenneljük be.

  Ugyanakkor 400dpi-nél beolvasott könyveket kap ugyanazon az áron, attól függően, hogy melyik készüléket szkennelték be.

  Úgy gondoljuk, hogy a 300dpi a legjobb felbontás, mert a végső képek jó minőségűek lesznek, miközben megtartják az alacsonyabb fájlméretet.

  A könyvek mellett adatgyűjtést végezhet más típusú dokumentumokból vagy mikrofilm-adathordozókból is?

  A rövid válasz igen. Teljesen vagyunk a dokumentumkezelő cégnél. Ami a szkennelési lehetőségeket illeti, a mikrofilm-szkennelést speciális mikrofilm-szkennerekkel is elvégezhetjük.

  Széles formátumú csapatunk nagy formátumú dokumentumokat is szkennelhet. Emellett ipari iparos szkennerek is vannak, így nagy dokumentumokhoz elektronikus dokumentumok beolvasását végezhetjük, akár magán-, akár állami szektorban.

  Mennyibe kerül a dokumentumok szkennelése?

  A könyvek mellett dokumentumokat is szkennelhetünk. A becsült árszint eléréséhez kérjük, írjon nekünk e-mailben a munkájának részleteivel, és a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk árajánlatot vagy további részletekkel kapcsolatos kérést.

  Van néhány véleménye a könyvszkennelési szolgáltatásról?

  Igen. Ha az oldal aljára gördít, látni fogja néhány velünk együtt megrendelő ügyvéd bizonyságait. Ugyanakkor könyvet küldhet neked a minták szkennelésére, vagy akár könyvet is küldhet nekünk tesztelési célokra.

  Általában pozitív visszajelzéseket kaptunk ügyfeleinktől. Amikor problémák merültek fel, ügyfeleinkkel együtt sikerült megtalálnunk a megfelelő megoldást.

  Melyik szkenner a legjobb a könyvek beolvasásához?

  A könyvek beolvasásához a legjobb szkenner általában egy félautomata V alakú könyvszkenner. Ez nagy rugalmasságot tesz lehetővé, és valószínűleg képes lesz a világon létező könyvek 99% -át átalakítani a legrövidebb átlagos időtartam alatt.

  Noha az automatikus könyvolvasó néha gyorsabbnak bizonyulhat, mindent egybevetve, az félautomata könyvolvasó a teljes gyártási időt a leggyorsabban tudja elérni.

  Meddig tart egy könyv beolvasása?

  Általában mindent megteszünk annak érdekében, hogy könyvét 2-3 munkanapon belül szkennelje be.

  Ha nagyobb a megrendelése, a szkennelési csapat becslést ad Önnek a szkennelés időtartamáról.

  A könyvborítók szerepelnek-e a végleges beolvasási árban?

  Igen! Miután megadta az összes oldalszámot, a végső költség magában foglalja az elülső és a hátsó borító szkennelését.

  Színesen szkenneljük be a könyvborítókat.

  Könyv szkennelés és digitalizálás | Alacsony ár 2020-ban